Miért válassz minket?

 Az A Fordító azzal a céllal jött létre, hogy szakfordítóként gyors és alapos munkát végezzen partnerei számára. A cég etikettje a megbízhatóságon, a titoktartáson, a határidők szigorú betartásán és a magas színvonalú, gondosan elkészített fordításon alapul.

Miért válaszd az A Fordítót?

quick-translation_icon

Gyors fordítás

Gepárd vagy csiga tempó? Számít, hogy a fordítócég ne üljön hetekig a projekten? Partnereink azt szeretik az A Fordító szolgáltatásaiban, hogy rövid határidőkkel, mindig a jól megszokott minőséget kapják! A legapróbb részletekre is ügyelve, készséggel állunk rendelkezésre magyar-angol, illetve angol-magyar fordításban!​

precise-translation_icon

Pontos fordítás

Találkoztál már a különböző online fordítók baklövéseivel?
Amikor teljesen másképp, értelmetlenül és sokszor nevetségesen fordít? Nálunk ilyen garantáltan nem fordul elő! Az A Fordító több évtizedes tapasztalatainak, az angol nyelv és nép kultúrájának, ismeretének, valamint egzakt munkavégzésének köszönhetően a fordítás pontossága megkérdőjelezhetetlen!

experience-translation_icon

Tapasztalt szakfordítás

Nem a kísérletek, inkább az eredmények híve vagy?
Akkor a legjobb helyen jársz! Közel 500 piac- és társadalomkutatási projektet fordítottunk sikeresen és ez által számos elégedett ügyféllel gazdagodtunk! Szakfordítóink kimagasló szakértelemmel állnak rendelkezésedre! Kétségeid vannak? Fordítunk és eloszlatjuk azokat!

eng-hung-translation_icon

Angol-magyar vagy magyar-angol?

Nem mindegy, hogy a mama állandóan csacsogó papagája, vagy a papagáj állandóan csacsogó mamája. Nekünk jelen esetben nem okoz gondot, bármelyik opciót is választod, hisz oda-vissza fordítunk! Mivel ismerjük mind az angol, mind a magyar nyelvek sajátosságait, ezért magyar-angol és angol-magyar fordítást is vállalunk. Szolgáltatásaink minőségét mind a két irányban végzett fordítás esetén garantáljuk!

afordito.hu